Members Login
Post Info TOPIC: på balkongen er forlengelsen


Guru

Status: Offline
Posts: 561
Date:
på balkongen er forlengelsen
Permalink  
 


Klart innredet for å lage en liten balkong på balkongen er forlengelsen av det indre av bygningen, men også innendørsrommet og det ytre rommet av overgangen, beboerne puster frisk luft, tørker klær, plasserer kasteplasser. I tillegg plasserte balkongen noen enkle, lette treningsutstyr, men også som treningsunderholdning.2x4 og 2x6 kompositthylser. Hvis balkongen laminat belegg på eksisterende tre dekk Aberdeen er nær kjøkkenet, kan du bruke hjørnet av balkongen til å bygge et skap, lagre litt grønnsak Mat eller sjeldent brukte gjenstander.

For resten, spisestue bruk av balkongen, kan du også sette en liten mengde sammenleggbare møbler. I den fritidsfunksjonsbaserte balkongen legger noen blomster bonsai, bidrar til menneskers helse, men kan også plante noen rotanplanter, til sommerrotan klatring balkongen, full av vitalitet, det plast tømre pergolaer som ser ut som tre ireland er forfriskende. Engros tre plast kompositt rustikk planter bokser I tillegg til grønne planter, blomster, etc. kan spille rollen som dekorative balkong, balkongen side av veggen, er bakken i fokus for dekorative landskapsforming.

For eksempel kan det gjøres pent i sidevegget hengende fullt av dekorativ sjarm av keramisk vegg, hengende plate og andre dekorasjoner, og noen vegger kan også gjøres i form av kvadrat foten for en trykkimpregnert dekk Bogut-rack for plassering av dekorative gjenstander. For konstruksjon I de glatte og elegante veggene, men også hengende med tre, gress, reed, brunt, hamp og annet materiale laget av strikket stoff.

Gulvet på balkongen kan dekoreres med gamle tepper eller andre materialer for å forbedre komforten med å gå. For å hindre solskinnet i sommersolen eksponering, kan du bruke en relativt solid tekstil som er laget fortelt, markisen har ikke bare en dekorativ effekt, men også for å blokkere vind og regn. Markiser kan også være laget av bambus gardiner, gardiner, bør gjøres opp og ned rulling eller uttrekkbar, for å justere området for sollys eksponering, plassering og vinkel. Men gjør også balkonsiden av rommet fra en sterk metall paviljongen sett for salg qatar soleksponering, dannelsen av innendørs arbeid, resten av det komfortable miljøet.__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard